Οι Μικροί Συντάκτες (Σχολικό Διαδικτυακό Περιοδικό)

Όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας προστέθηκε μια καινούρια ετικέτα με την ονομασία “Το περιοδικό μας”. Πατώντας επάνω θα μεταφερθείτε στο καινούριο μας περιοδικό και μπορείτε,προς το παρόν, να διαβάσετε και το 1ο μας τεύχος.

Γενικά

Στις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση και παρουσίαση του 1ου Τεύχους  του καινούριου ψηφιακού μας περιοδικού με τίτλο “Οι Μικροί Συντάκτες”.

Το περιοδικό αποτελεί μια προσπάθεια των μαθητών μας να αποτυπώσουν με τον δικό τους τρόπο την σχολική ζωή όπως την αντιλαμβάνονται οι ίδιοι.Το ψηφιακό  περιοδικό θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και θα περιλαμβάνει άρθρα από τους μαθητές του σχολείου μας , που θα αφορούν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Θα υπάρχει καθοδήγηση τόσο από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων όσο και από την ομάδα εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση και διαχείριση του περιοδικού , ειδικά στην αρχή ,αφού κάποιοι από τους συντάκτες του περιοδικού είναι πολύ νεαροί . Σταδιακά οι μεγαλύτεροι μαθητές θα αναλαμβάνουν πιο ενεργό ρόλο

Στο τέλος κάθε άρθρου, μπορείτε ,γονείς και παιδιά, να υποβάλλετε τα σχόλια σας που σίγουρα θα ενθαρρύνουν τους μαθητές μας και θα τους παρακινήσουν να συνεχίσουν να γράφουν.

Ο σύνδεσμος που οδηγεί στο περιοδικό μας είναι  https://schoolpress.sch.gr/oimikroisyntaktes/

Εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοτόπων του Σχολείου μας.

This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δράσεις - Εκδηλώσεις, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Bookmark the permalink.