Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα etwinning – Ενημερωτική Εκδήλωση

Στις 31 Ιανουαρίου , στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά  προγράμματα e twinning. H ενημέρωση έγινε με ευθύνη της Ομάδας για τα  Ευρωπαϊκά προγράμματα στα πλαίσια της Εσωτερικής Αξιολόγησης του Σχολείου.

Οι συνάδελφοι που παρευρέθηκαν,παρά το φόρτο εργασίας, ενημερώθηκαν για την πορεία δημιουργίας ενός έργου e twinning. Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος αναφέρθηκαμε στην διαδικασία εγγραφής  στην  Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης (European School Education Platform) . Στην συνέχεια μιλήσαμε για τα οφέλη της συμμετοχής στα προγράμματα e twinning ,τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές μας.Τέλος είδαμε συνοπτικά τα βήματα για την παραγωγή ενός ποιοτικού έργου.

Το υλικό της παρουσίασης

Μετάβαση σε αυτό το Sway

Στο δεύτερο μέρος είχαμε την χαρά να ξεναγηθούμε σε ευρωπαϊκά έργα e twinning δύο αγαπητών συναδέλφων,της κυρίας Μαρίας Σταθοπούλου και της κυρίας Αναστασίας Μπιλάλη,εκπαιδευτικοί Αγγλικών ,που έλυσαν αρκετές απορίες στους συναδέλφους .Τις ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν τόσο πρόθυμα στην πρόσκληση μας.

Τα σχόλια ανατροφοδότησης των συναδέλφων μας δίνουν δύναμη και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ανατροφοδότηση για την δράση ενημέρωσης για το e twinning

Ομάδα για τα  ευρωπαϊκά / εθνικά προγράμματα

Δημητρακοπούλου Μαρία, Κοκκόσης Πέτρος,Ισμήνη Νάσσου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος

This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δράσεις - Εκδηλώσεις, Προγράμματα and tagged , . Bookmark the permalink.