“Φυτεύω, Προσφέρω, Βοηθώ!”

Με στόχο τον εξωραϊσμό του προαύλιου σχολικού χώρου, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων, κηδεμόνων, εκπαιδευτικών και της διευθύντριας του σχολείου μας,κα Βασιλικη Θωμοπούλου   διοργάνωσε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 δεντροφύτευση! Λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα φυτεύτηκαν περιμετρικά του προαύλιου χώρου του σχολείου μας.

Κατασκευές με διάφορα υλικά πραγματοποιήθηκαν παράλληλα, με τα οποία οι μαθητές μας έφτιαξαν τα δικά τους γλαστράκια για να φυτέψουν τους σπόρους τους. Τη δράση εμπλούτισε βιωματική ομιλία για τον λαϊκό πολιτισμό με σκοπό τη γνωριμία με την παράδοση μας ,από την κα Αγγελική Λεβέντη,δασκάλα παραδοσιακών χορών με εξειδίκευση στην διοίκηση πολιτισμικών μονάδων. Διατέθηκαν λαχνοί, προς ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου μας, για κλήρωση δώρου σε  έναν τυχερό!

Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση αλλυλεγγύης και προσφοράς από τους γονείς και τα παιδιά συγκεντρώθηκαν ρούχα και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούνται πια προκειμένου να δοθούν σε δομές που έχουν ανάγκη.

Για την υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν με τις ευγενικές προσφορές τους :

*Κεράσματα/ μπουκαλάκια νερού, κος Νίκος Μπουλμπασάκος -κυλικείο του σχολείου μας

*Δέντρα και λουλούδια, Φυτώριο Θεοδόση Τζαβάρα

*Δώρο κλήρωσης μουσικό καρουζελ , καταστήματα Scondo

 Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους στη περιβαλλοντική δράση μας, με στόχο ένα ακόμη πιο όμορφο σχολείο και ενεργούς πολίτες με οικολογική συνείδηση!           

Το Δ.Σ του συλλόγου μας.

This entry was posted in Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Bookmark the permalink.