Ιστοσελίδα – Ερωτηματολόγιο

Αγαπητοί γονείς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ιστοσελίδα του Σχολείου μας (http://6dim-amaliad.ilei.sch.gr/) ανανεώνεται. Η ιστοσελίδα αποτελεί μέσο επικοινωνίας του Σχολείου μας, όπως και δημοσιοποίησης και προβολής του έργου του. Η συμβολή σας στην προσπάθεια βελτίωσής της είναι αναγκαία. Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να συμπληρώσετε ένα Ερωτηματολόγιο (ανώνυμο) ( https://forms.gle/LcC6qmejAneD9TPX6 ), σχετικά με την πλοήγησή σας στη σχολική μας ιστοσελίδα. Το Ερωτηματολόγιο θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των παιδιών σας, ώστε να το συμπληρώσετε πιο εύκολα. Αν δυσκολευτείτε παρακαλούμε να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στον φυλλομετρητή σας.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση για την ανάρτηση των φωτογραφιών ή και έργων των παιδιών σας. Οι φωτογραφίες των παιδιών, όπως αναφέρεται στην υπεύθυνη δήλωση, δε θα αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα τους.

Η  υπεύθυνη δήλωση θα σας αποσταλεί με τα παιδιά και θα πρέπει να την επιστρέψετε όλοι, ακόμα και στην περίπτωση που είστε αρνητικοί στην ανάρτηση των παραπάνω στοιχείων, επιλέγοντας τη φράση που επιθυμείτε.

 
This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.